top of page

Sabadellencament

L’any 2016, Sabadell Comerç Centre va llençar una campanya per reivindicar l’orgull sabadellenc.

 

Aquesta campanya estiuenca, anomenada #sabadellencament, va comptar amb una samarreta gentilesa dels comerços associats de Sabadell Comerç Centre, així com amb un concurs que consistia a fer-se la millor foto de l’estiu amb la samarreta i penjar-la a les xarxes.


L’acte de presentació del vídeo de la campanya, que va tenir lloc a l’antic Museu del Gas, va comptar amb l’assistència de la majoria de socis i sòcies de Sabadell Comerç Centre, que duien posada la samarreta de #sabadellencament.

Estrenem el Centre de nou

Després de més de 20 anys d’obres al Centre, el 2014 es van acabar les obres del passeig de la Plaça Major.

 

Sabadell Comerç Centre ho va celebrar amb una sorpresa que tenia com a lema “Estrenem el Centre de nou”. Ben d’hora al matí, molts dels nostres socis i sòcies van anar al Passeig i es van dedicar a embolicar el mobiliari urbà amb paper de regal.

 

A les 10 del matí, la ciutadania va poder desembolicar el seu regal: el nou Passeig. Els sabadellencs isabadellenques van estrenar, després de molt de temps, el nou Centre.

sento el centre

El 2015 es van posar de moda els reptes per Facebook i els comerços del Centre de Sabadell es van sumar a la nova tendència. Els socis d’Interesport Molins van iniciar el repte fent-se uns “tatuatges” amb un cor envoltat del missatge “Sento el centre”, i després molts altres socis i sòcies van acceptar el repte.

 

No només els comerços es van sumar a la iniciativa, sinó que molts sabadellencs i sabadellenques es van acabar fent el mateix “tatuatge” per participar en un concurs de fotografia que va ser tot un èxit.

Pecats

“Cauràs en la temptació: Relaxa’t, menja, compra i diverteix-te al centre!” va ser una campanya per estimular el consum a les botigues associades. Els clients i clientes rebien la “butlleta del pecat”, amb la qual entraven en el sorteig de diferents premis que els convidaven a gaudir del Centre: restaurants, bars, cinema, spa...
Es va fer publicitat de la campanya als autobusos de la ciutat i a través d’unes bosses que es van repartir entre els comerços associats.

Descobreix-nos!

El 2017, en el marc de la Setmana del Comerç organitzada per la Generalitat de Catalunya, es va realitzar la campanya “Descobreix-nos!”, que va consistir en un programa de tallers i activitats gratuïtes que es van dur a terme durant una setmana. L’objectiu de la campanya era promocionar el comerç urbà i posar en valor els comerços com alguna cosa més que un simple lloc per anar-hi a comprar.

descobreixnos2.png
descobreixnos.png

Sabadell es queda a casa

El 2020 Sabadell Comerç Centre va treballar per sumar-se a les iniciatives ciutadanes de la pandèmia per Covid-19. A més, va editar diversos materials per estimular el consum durant el confinament i, una vegada la ciutadania va poder sortir de casa, tornar a donar valor a la vida que els comerços donen als nostres carrers.

Blanco Cuadrado Ciudad Genérico Blog de viaje Título iPhone Diseño.png

Les galetes de Nadal del Llaminer

El 2022, algunes pastisseries associades a Sabadell Comerç Centre van crear un dolç típic de Nadal inspirat en el personatge del Llaminer. El Nadal anterior, el Llaminer s’havia convertit en el protagonista de les festes gràcies a la seva breu actuació diària, que va agradar tant que ha tingut continuïtat.


La creació del dolç es va delegar a l’escola del Gremi de Flequers de Sabadell i va acabar sent una galeta que es va vendre a diversos punts de Sabadell: Forn Centenari, Valero, Forn Carreras, Art Bo i La Galana.

llaminer.png
image_edited.jpg

Compra a Sabadell, Viu el futbol

El 2022 vam organitzar una campanya conjunta amb el Centre d’Esports Sabadell. Els clients que compraven als nostres comerços associats tenien la possibilitat de guanyar entrades per anar a veure un partit del Futbol Club Sabadell.

A més, el Centre d’Esports Sabadell ofereix condicions especials als nostres comerços associats i es volen fer el carnet del Sabadell.

Nit de compres

Del 2013 al 2015, Sabadell Comerç Centre va organitzar la Nit de compres, una fira comercial que se celebrava coincidint amb el Nadal i a la primavera.

Les botigues obrien fins les 12 de la nit i alguns comerços treien paradeta al carrer.

La gran festa del comerç

La gran festa del comerç va prendre el relleu de la Nit de compres i es va celebrar del 2016 al 2019. Coincidint amb el Black Friday, Les botigues obrien fins les 23h, la Rambla es tallava al trànsit i l’ampliació d’horaris comercials s’acompanyava d’activitats d’animació a diferents carrers de la ciutat.

Al llarg dels anys, la gran festa del comerç va comptar amb foodtrucks, promocions especials i fins i tot un flea market (mercat de segona mà) que convivia amb la Fira de Santa Llúcia.

bottom of page