Eva Fernàndez agafa el relleu de Josep Mª Porta

Eva Fernández de Forn Centenari, agafa el relleu de Josep Mª Porta en la presidència de Sabadell Comerç Centre, a l’espera d’unes eleccions que tindran lloc a primers de juny.

El fins ara president de Sabadell Comerç Centre, Josep Mª Porta, ha decidit posar fi al seu mandat després de 12 anys. El Josep Mª actualment es troba centrat en un procés de canvi generacional del seu negoci “Multiopticas Porta”, que actualment compta amb una xarxa de 4 establiments i una plantilla d’una vintena de persones, i l’objectiu de l’empresa és seguir amb un procés de creixement. Així, i per poder atendre adequadament tot aquest procés empresarial, el Josep Mª Porta considera oportú donar pas a un canvi dins l’entitat amb energies i idees renovades. “Serà bo per mi i serà bo per l’entitat” argumenta.

El dia 10 de març, en Assemblea General de socis es va ratificar formalment el relleu de Josep Mª Porta, i tal i com preveuen els Estatuts, Eva Fernandez de Forn Centenari, actual vicepresidenta de l’entitat, va agafar el relleu com a presidenta,  a l’espera de l’inici d’un procés electoral.

Eva_fernandez_nova_presidenta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *