Gimcana infantil per la Festa Major!

Sabadell Comerç Centre va organitzar una nova campanya basada en la recerca d’un element als aparadors dels establiments associats.

Una vegada trobats els 6 elements, en aquesta ocasió eren personatges del seguici festiu  (bastoners, trabucaires, diables…) es participava en el sorteig de diferents premis infantils que havien donat els comerciants.

La  campanya es va posar en marxa coincidint el cap de setmana de Festa Major de Sabadell (primer cap de setmana de setmana de setembre) fins el 15 d’octubre.  El sorteig es va fer el 17 d’octubre.

Vam participar un total de 39 establiments que vam donar un premi, a vegades el mateix establiment donava 2 o 3, per al sorteig del gimcana.

Aquesta campanya és de les més valorades tant per clients com per comerços, per al foment de la relació entre ells. Cada any el número de butlletes participants és major.

Al triar personatges relacionats amb la festa Major, aquest any també hem tingut molta implicació de les entitats culturals que es veien representades per la  campanya.

campanya_gimcana_infantil_seguicifestamajor_22_SCC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *