II Setmana del comerç: Sorteig Increïble

Durant la setmana del 19 al 25 de març es celebrarà la II Setmana del Comerç organitzada per al Departament de Comerç de la Generalitat de Catalunya.

 

Setmana_comerc_Sabadell_comerc_centre

 

La Generalitat de Catalunya porta dos edicions realitzant aquesta Setmana del Comerç a nivell de tota Catalunya, la qual pretén donar visibilitat a totes les accions que es fan al territori en matèria de dinamització comercial. Tant el sector de la moda com l’artesania tenen la seva setmana, i el Departament de comerç ha volgut que el comerç també la tingués.

Totes les accions que es desenvolupin durant aquesta setmana estaran penjades a la pàgina web  de la Generalitat per poder consultar-les.

Sabadell Comerç Centre ha dissenyat aquesta nova campanya comercial que es desenvoluparà durant aquesta Setmana del Comerç, i una mica més.

La campanya tindrà una durada de 15 dies, amb les compres que es facin als establiments associats es podrà participar en el sorteig de diferents premis relacionats amb l’oci, el comerç i la gastronomia a Sabadell: entrades per al cinema, circuits spa, esmorzars o berenars i vals de compra. Amb aquesta campanya volem potenciar l’oci al centre de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *