L’Ambaixador Reial torna a visitar els nens/es del Taulí

arribada_ambaixador_reial_sabadell_comerc_centreDes del 26 de desembre per la tarda fins el 4 de gener, el Campament Reial va obrir les seves portes a la Casa Duran. Els nens van poder donar la carta a l’Ambaixador Reial, en un ambient màgic, i sota unes estrictes mesures de seguretat.

Sabadell Comerç Centre va editar unes 6000 cartes pels Reis Mags perquè els establiments socis les facilitessin als més petits, i aquests poguessin fer l’entrega de la carta a l’Ambaixador Reial.

La valoració del Campament Reial és molt positiva. Gràcies a les característiques de l’espai, les famílies han pogut fer la visita a l’Ambaixador Reial amb totes les garanties de seguretat.

Es va establir un sistema de cita prèvia que ha funcionat sense incidències i ens ha permès saber que van passar pel Campament Reial 3.000 bombolles (grups de màxim 6 persones). Aquest any es va fer una ampliació de cites respecte a l’any anterior. El percentatge de cites no presentades va ser de 22% , tant per cent inferior al del 2021 que va ser del 30%

Així doncs, s’estima que van passar pel recinte prop de 18.000 persones durant els 10 dies, unes 3.000 més que l’any anterior.

Aquest any hem pogut tornar a fer  la tradicional visita al Parc Taulí, que durant aquests 2 anys  per la pandèmia no es van poder realitzar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *