Neix “Sabadell en Xarxa” una entitat que agrupa el sector comercial, serveis i restauració de la ciutat

Les entitats del sector comercial de Sabadell s’han unit amb l’objectiu d’impulsar projectes transversals i d’interès comú i fer front als nous reptes que planteja constantment el món del comerç, i l’activitat econòmica instal·lada en la trama urbana de la nostra ciutat.
Aquesta nova entitat, constituïda per Sabadell Comerç Centre, Ca n’Oriac comerç i Comerç Creu i , neix amb la voluntat d’aglutinar i coordinar el comerç i les associacions de la ciutat, pretenent impulsar i donar suport a accions i actuacions tant d’àmbit estrictament sectorial com de ciutat.
Així doncs, Sabadell en Xarxa, neix com a instrument articulador de totes aquelles iniciatives, que van més enllà dels àmbits estrictament territorials que ens són propis a cada un dels seus membres. El sector i la ciutat comptaran amb aquest nou instrument que ens agrupa i habilita per impulsar projectes i iniciatives de ciutat!
Sabadell en xarxa
Un dels primers temes que “Sabadell en xarxa” ha volgut abordar i donar solucions als seus associats, ha estat el de la distribució urbana i sostenible de mercaderies.
En aquest sentit, s’ha signat un acord de col·laboració amb la cooperativa La Sàrria, que proposa una distribució de mercaderies amb bicicletes de càrrega. Una solució al transport urbà de mercaderies ecològica, socialment responsable i de proximitat.
Els comerços adherits a alguna de les associacions de comerciants membres de “Sabadell en xarxa”, disposaran d’unes condiciones avantatjoses per la seva contractació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *