No naveguis….i compra al centre

La campanya de Nadal 2021-2022 té diferents accions durant el mes de desembre:

SORTEIG DE NADAL

Novament, es va decidir premiar als clients per fer les seves compres de Nadal a les botigues associades. Es varen posar 10 premis de 100€ en vals de compra per bescanviar a les botigues associades a Sabadell Comerç Centre.

Sorteig_nadal_sabadell_comerc_centre_nadal21 Sorteig Nadal-2022

L’eslògan de la campanya ” Aquest Nadal no naveguis i compra al  centre“, era una  crida els clients a comprar en el comerç local, i no per internet.

LOTERIA CORPORATIVA

Com cada any, s’ha editat la loteria corporativa de l’entitat, tant de la Loteria Nacional, com de la Grossa de cap d’any.

CALENDARI DE FOTOS ANTIGUES

Nova edició de la col·lecció de calendaris amb fotografies antigues. Aquest any amb la temàtica dels “Esports“, per retre homenatge al sector.

Calendari_fotos_antigues_sabadell_comerc_centre_nadal21

Són 6 calendaris de butxaca numerats que es reparteixin per totes les botigues associades, i que molta gent, any darrere any,  col·lecciona.

ENLLUMENAT NADALENC

Sabadell Comerç Centre ha  gestionat l’enllumenat nadalenc del centre.  S’ha il·luminat,  un total de 15 carrers amb 143 arcs i 4 arbres.

cartell_llums_nadal_sabadell_comerc_centre_nadal21

CAMPAMENT REIAL

Des del 26 de desembre a la tarda fins al 4 de gener, el Campament Reial va obrir les seves portes a la Casa Duran. Els van poder donar la carta a l’Ambaixador Reial, en un ambient màgic, i sota unes  estrictes mesures de seguretat.

El Campament Reial es va iniciar amb la tradicional arribada de l’ambaixador Reial, juntament amb els carters reials d’altres zones, a la Plaça de l’Ajuntament.

arribada_ambaixador_sabadell_comerc_centre_nadal21

L’Ambaixador Reial es dirigeix a totes les nenes i nens que s’esperen a la plaça amb molta il·lusió.

Sabadell Comerç Centre va editar Cartes pels Reis Mags perquè els establiments associats les facilitessin als més petits, i aquests poguessin fer l’entrega de la carta a l’Ambaixador Reial.

Com, en les anteriors edicions afectades per la pandèmia del Covid, es va establir un sistema de cita prèvia, que ens hi ha permet saber que van passar un total de 2.540 bombolles (grups de màxim 6 persones). Aquest any es va fer una ampliació de cites respecte a l’any anterior, tenint en compte el percentatge d’un 30% de cites no presentades. En aquest sentit, estimem que ha passat pel recinte prop de 15.240 persones, durant els deu dies, unes 3.000 més que l’any anterior.

cartell_campament_reial_sabadell_comerc_centre_nadal21

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *