top of page

Apareixen 20 Clicks XXL als aparadors dels nostres comerços

Comença una nova gimcana en col·laboració amb la 10a fira “A Sabadell som Clicks”Nova gimcana pels aparadors dels comerços de Sabadell Comerç Centre, en aquesta ocasió en col·laboració amb la fira “A Sabadell som Clicks”, que aquest any celebra la seva 10a edició.


Les persones que passegin pel Centre durant el mes de novembre i mirin els aparadors hi aniran trobant Clicks XXL, de 62 centímetres d’alçada. Concretament, n’hi ha 20, tots ells a botigues associades a Sabadell Comerç Centre. Entre aquests 20 Clicks, han de trobar els 5 que duen el barret de Pare Noel.


Amb aquesta informació, cal que omplin una butlleta que poden demanar a les botigues on localitzin els Clicks. La butlleta emplenada es podrà dipositar fins el dijous 23 de novembre a dues urnes instal·lades al davant d’Abant Joiers (passeig de la plaça Major, 48) i del Forn Centenari (ronda Zamenhof, 18).


Les butlletes entraran a un sorteig de 10 entrades dobles per assistir a la fira “A Sabadell som Clicks”, que tindrà lloc el 25 i el 26 de novembre a Fira Sabadell. Els noms de les persones guanyadores es publicaran el divendres 24 de novembre al nostre Instagram i al de Fira Sabadell. Les entrades es podran recollir a la taquilla de Fira Sabadell el 25 i el 26 de novembre.Comments


bottom of page