top of page

Càlida benvinguda a l’Ambaixador Reial

Actualizado: 2 jul

Les autoritats han rebut l’emissari dels Reis Mags a Sabadell

A partir d’ara serà a la Casa Duran per rebre les cartes dels infants amb entrada gratuïtaEl dia de Sant Esteve, com ja és tradició, l’Ambaixador Reial ha fet la seva arribada triomfal a Sabadell.

L’emissari dels Reis Mags d’Orient ha entrat a la ciutat per la zona Est i ha recorregut diversos carrers del municipi fins arribar a la plaça doctor Robert a les 12h. Ha arribat amb el mateix cotxe antic dels darrers anys i anava acompanyat de diversos vehicles SEAT 600. La comitiva reial ha estat escortada per agents de la Policia Municipal de Sabadell.


A la plaça doctor Robert, l’esperava la presidenta de Sabadell Comerç Centre, Eva Fernández, així com l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, altres autoritats i representants de les associacions de comerciants de la ciutat. També l’han rebut el seu patge personal i els Carters reials, que seran a diferents barris de la ciutat recollint cartes per ajudar l’Ambaixador durant les festes.Però la rebuda més emocionant ha estat la de les famílies que l’esperaven davant del consistori, que li han donat la benvinguda amb un fort aplaudiment i crits d’alegria. Mentre l’Ambaixador Reial saludava els nens i nenes que l’han anat a veure, els que no podran anar a la Casa Duran han aprofitat per lliurar-li la seva carta. Finalment, l’Ambaixador Reial ha fet el seu tradicional discurs.A partir de demà i fins el 4 de gener serà a la Casa Duran. Només es podrà visitar amb entrades gratuïtes, que ja s’han esgotat.


Fa més de 20 anys que el mateix Ambaixador Reial visita Sabadell. Mira aquí la galeria del 2017:


Commentaires


bottom of page