top of page

El Centenari porta el maridatge de cava i pastís a Sabadell

El forn ha ampliat el seu local del Passeig per acollir la propostaEl maridatge de vi amb carn o peix és àmpliament conegut, però hi ha una nova tendència que mica en mica comença a despuntar a ciutats com Londres: el maridatge dolç. Aquesta és la proposta que el Centenari ha portat per primera vegada a Sabadell.

 

El Forn ha ampliat el seu local del passeig de la Plaça Major per acollir la proposta, que consisteix en combinar cava i pastís, una iniciativa de la presidenta de Sabadell Comerç Centre, Eva Fernández.


El nou espai disposa d’una gamma de cava Ars Collecta de Codorniu i de quatre pastissets: pavlova, carrot cake, lemon pie i red velvet. Es poden adquirir les copes, ampolles i pastissos per separat, o bé optar per un maridatge a un preu compactat.


També hi ha una petita selecció de vins negres, blancs i rosats, a més del vermut El Polvorón de Codorniu i Aperol Spritz.


Des d’aquesta tarda i durant tota la Festa Major hi haurà dos cambrers especialitzats en maridatges dolços que estaran formant el personal fix i que us poden orientar si teniu cap dubte.Comments


bottom of page