top of page

Hem repartit més de 40 premis de la gimcana infantil pels aparadors

Actualizado: 9 feb

Els guanyadors i guanyadores ja els estan anant a buscar

La gimcana ha omplert de futbol els aparadors del Centre de Sabadell


La sisena edició de la gimcana infantil de Sabadell Comerç Centre, enguany dedicada al CE Sabadell, va acabar el passat 9 de novembre.


Una vegada fet el sorteig (podeu consultar el resultat aquí), ha arribat el moment que els petits guanyadors i guanyadores de la gimcana vagin a buscar els més de 40 premis, cortesia d’una trentena dels nostres comerços associats i del CE Sabadell.


Aquí tenim les fotografies dels primers afortunats: el Marc Perdiguero, el Jan Martínez, l'Aleix Casas, el Pol Ramírez i el Biel Muguet, que han anat a buscar els seus premis al Forn Carreras, La Llar del Llibre, Estanc Agaray i Multiópticas Porta, Passeig i Rambla:Aprofitem per ensenyar-vos com van quedar els aparadors dels nostres establiments associats mentre durava la gimcana. Tota aquesta patxoca han fet alguns dels comerços que han exposat els objectes del CE Sabadell: Casas Sabaters, Espai Criança i Salut, Estanc Agaray, Estripa’m, Farmàcia Morales, Farmàcia Zamenhof, Santiveri i Vidal Papers:Esperem tornar-vos a veure participant a la gimcana l’any que ve!

コメント


bottom of page