top of page

L’entranyable amistat entre l’Ambaixador Reial i el Llaminer

Actualizado: 6 feb

El Llaminer ha dedicat una finestra del seu calendari d’advent a l’Ambaixador Reial, i també l’ha anat a veure a la Casa Duran



Durant els darrers anys, la programació nadalenca de Sabadell s’ha consolidat, amb una afluència cada vegada més gran al Centre, fins i tot de persones que no viuen a la ciutat. Sense cap mena de dubte, els dos personatges que més eufòria provoquen entre els menuts i les menudes són l’Ambaixador Reial i el Llaminer.

Tot i que segurament el seu atractiu es deu a motius ben diferents, a aquests personatges tan estimats del Nadal a Sabadell els uneix una amistat molt entranyable.


El Llaminer va arribar a la ciutat el dia 1 de desembre per començar a obrir les finestres del particular calendari d’Advent de la façana de l’Ajuntament. El personatge que hi havia darrere de la finestra del dia 7 era l’Ambaixador Reial, a qui el Llaminer va dedicar aquestes paraules:


"Aquest senyor sí que és important... Em sembla que no cal ni que us expliqui qui és, perquè tothom el coneix, però per si de cas hi ha algú tan despistat com jo, us en faré cinc cèntims. L’Ambaixador és el personatge que els tres Reis Mags envien a Sabadell uns quants dies abans de la nit de Reis perquè reculli totes les cartes que els nens i les nenes els han escrit."

Més endavant, el matí del dia 3 de gener, quan l’Ambaixador ja era a Sabadell per rebre les cartes dels menuts i les menudes a la Casa Duran, el Llaminer va aprofitar per fer-li una visita. Va ser una sorpresa molt agradable per a l’Ambaixador Reial i els seus patges, però encara més per a les famílies que feien cua, ja que van poder veure junts els dos personatges més estimats del Nadal a Sabadell.


Llarga vida a aquesta amistat!



bottom of page