top of page

Multitudinària encesa dels llums de Nadal al Centre

El Llaminer va oficiar l’acte davant d’un Passeig que estava de gom a gom

A Sabadell Comerç Centre gestionem l’aportació del comerç, que permet il·luminar la ciutatLa tarda del divendres 24 de novembre, al passeig de la Plaça Major no hi cabia ni una agulla. A les 18h estava prevista l’encesa de llums de Nadal, i un bon número de sabadellencs i sabadellenques, la majoria famílies, no s’ho van voler perdre.


L’acte va començar amb La cançó del Llaminer, la més coneguda del popular personatge nadalenc, a qui les criatures que hi havia al Passeig van rebre com l’estrella que és. Després de l’actuació del Llaminer i de la del conjunt Els Notes, va començar el compte enrere i es va fer la llum al Centre.L’acte va comptar amb la presència de membres del Consell Infantil i Adolescent, de les autoritats (entre elles l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés) i de la presidenta de Sabadell Comerç Centre, Eva Fernández.


Cada any, des de Sabadell Comerç Centre ens hem encarregat de gestionar l’aportació econòmica que les botigues del Centre fan per contribuir a que la il·luminació nadalenca faci tot el goig possible.


Comentarios


bottom of page