top of page

El CE Sabadell, protagonista de la sisena gimcana infantil pels aparadors

Actualizado: 2 jul

Celebrem el 120è aniversari del Centre d’Esports


Els infants han de buscar els objectes que necessita tot bon arlequinat, que poden trobar als establiments de Sabadell Comerç Centre. Si els reuneixen tots, entraran en el sorteig d’un premi.Arriba la sisena edició de la gimcana infantil pels aparadors de Sabadell Comerç Centre. Enguany el protagonista de la gimcana és el CE Sabadell, amb motiu del seu 120 aniversari. Alguns temes de la gimcana d’altres anys han estat els personatges del seguici festiu de Sabadell o els gegants i capgrossos de la nostra ciutat.


Com cada any, els infants hauran de buscar sis objectes als aparadors dels establiments associats de Sabadell Comerç Centre que participen a la gimcana. En aquest cas, es tracta de tot el que cal per ser un bon arlequinat: la bandera, la gorra, la bufanda, la pilota, el carnet i la samarreta del CE Sabadell.


Els nens i nenes podran demanar la butlleta a les botigues associades fins el 9 de novembre. Quan trobin un objecte arlequinat a un aparador, l’hauran d’apuntar a la butlleta. Els infants que lliurin la butlleta plena entraran al sorteig de més de 40 premis, cortesia d’una trentena dels nostres comerços associats i del CE Sabadell.

Comments


bottom of page