top of page

Tornen els premis i la solidaritat de la gran panera d’Atendis

Actualizado: 9 feb

Sabadell Comerç Centre col·labora a la 12a edició de la panera més llaminera de la ciutat, amb un botí valorat en 10.000 euros

La recaptació es destina a atendre persones amb discapacitat intel·lectual

Els premis s’exposen a l’aparador de la nostra botiga associada Xeviot



Diuen que és la panera més gran de Catalunya. I, si no ho és, li falta poc. Aquest any el lot inclou un creuer per a dues persones, una televisió intel·ligent, un robot aspirador, xecs-regal de fins a 300 euros, subscripcions de fins a 6 mesos a gimnasos, 10 àpats per a dues persones i molts més premis. Tot plegat, valorat en 10.000 euros.


Fa molts anys que Sabadell Comerç Centre participa a la gran panera solidària d’Atendis, que enguany ha arribat a la seva 12a edició. Les participacions valen 2,5 euros i la recaptació es destina a atendre persones amb discapacitat intel·lectual.


Com ja es tradició, la panera està exposada a l’aparador del nostre comerç associat Xeviot. A més, les butlletes es poden adquirir a diverses botigues associades: Abant Joiers, Anna Buils Perruquers, Merceria Casa Traveria, Espai Criança i Salut, Farmàcia Garriga, Ferreteria Feu, Joieria Forrellat, King Sweets, UB5 estilistes, Marvea Motorecambios, Cistelleria Masclans, Multiòptiques Porta, Pastisseria Sallés, Santiveri, Tommy, Yerse i el mateix Xeviot. Busca-les al nostre mapa!


Per a més informació, podeu consultar la pàgina web d’Atendis Més que una panera.


Els mitjans de comunicació de la ciutat s’han fet ressò d’aquesta notícia. Consulta-la també a Ràdio Sabadell, el Diari de Sabadell i iSabadell.



bottom of page