Sabadell Centre s’adhereix a la plataforma SlowShopping

Sabadell Centre s’ha adherit a la plataforma, de servei a domicili, SlowShopping.

Més de 30 comerços associats a l’entitat s’han registrat a la plataforma per poder donar servei als seus clients durant l’estat d’alarma.

La plataforma és una iniciativa de l’associació de Comerciants de Sant Cugat que va decidir posar en marxa un directori d’establiments que  durant l’estat d’alarma, estiguessin o no tancats, poguessin donar servei a domicili.

Sabadell Comerç Centre es va adherir ràpidament a la iniciativa que va iniciar-se a inicis d’aquest mes d’abril per garantir que el comerç local de la ciutat segueixi treballant malgrat les restriccions dictades per l’estat d’alarma, i que els clients habituals pugin tenir accés als productes que necessiten sense sortir de casa.

La plataforma té establiments de diferents sectors, llibreries, moda, floristeries, alimentació…. i permet donar visibilitat a tots aquells comerços que encara no estan preparats per vendre on-line.

A la plataforma es poden registrar tots aquells  comerços que siguin associats de Sabadell Comerç Centre, també trobarem comerços d’altres associacions de Catalunya, tant de la província de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Banner_Slowshopping_Sabadell_centre

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *