top of page

Ampliem el número d’entrades gratuïtes per anar a veure l’Ambaixador Reial

Actualizado: 7 feb

280 noves places per anar a la Casa Duran

Les primeres entrades es van esgotar en menys de 48 hores



El passat 11 de desembre vam posar a la vostra disposició les entrades gratuïtes per anar a portar la carta dels Reis Mags a l’Ambaixador Reial del 26 de desembre al 4 de gener a la Casa Duran... i les veu esgotar en menys de 48 hores!


Des de llavors hem treballat fort per poder ampliar el número de places, i finalment us podem anunciar que demà, 22 de desembre, hi haurà 280 entrades per anar a veure l’Ambaixador Reial. Les podeu reservar a partir de les 9 del matí al següent enllaç. https://citambaixadoreial.sabadellcentre.com/

 

Les entrades són per a grups de fins a 6 persones. N’hem emès una gairebé per cadascuna de les franges horàries disponibles.


Una vegada més, recordem que les famílies que no puguin aconseguir la seva entrada tenen l’alternativa d’anar a rebre l’Ambaixador reial el dia de la seva arribada a Sabadell: el 26 de desembre a les 12h a la plaça Sant Roc. Com cada any, farà un discurs, saludarà els nens i nenes que s’hagin acostat a la plaça i anirà acompanyat dels seus patges, que recolliran les cartes als Reis Mags dels més menuts i menudes. 


Podeu llegir algunes notícies sobre les entrades a Petit Sabadell: “Tothom vol veure l’Ambaixador” i “Més entrades per anar a portar la carta a l’Ambaixador

bottom of page