top of page

Celebrem Sant Jordi al Centre de Sabadell

El dia més emblemàtic de l’any a Catalunya, hem sortir al carrer a compartir la celebració amb les nostres botigues associadesAquest any, Sant Jordi ha caigut en dimarts, però els carrers mostraven un ambient de dissabte. La jornada més emblemàtica de Catalunya s’ha viscut amb molta intensitat al Centre de Sabadell, i des de Sabadell Comerç Centre hem volgut sortir a visitar els nostres comerços associats protagonistes en aquest dia.Com cada any, les llibreries de la ciutat han instal·lat la seva parada a la plaça Sant Roc. Nosaltres hi hem visitat les nostres quatre sòcies llibreteres: La Llar del Llibre, Llibreria Tècnica, Sabadell Còmics i Abacus. Ja des de ben d’hora al matí, la plaça estava a vessar de gent, però les botigues de les nostres quatre llibreries sòcies han sigut cap excepció, ja que totes estaven plenes de clients i clientes.


Després hem anat cap als volts del Mercat Central de Sabadell, on es troba el Jardí del Mercat, la nostra floristeria associada, on també estaven molt ocupats despatxant roses i rosers.


Finalment, ens hem dirigit a la plaça del Gas, on la nostra botiga associada Malapell ha organitzat “Sant Jordi a la plaça del Gas”, amb vermut musical i una nova edició de la Viblioteca, la seva activitat de maridatge de vins i llibres.


Per molts més Sant Jordis al Centre de Sabadell!

Comments


bottom of page