top of page

Nou mural de Tintin a la façana de Cafès Pont

Actualizado: 6 feb

És obra del grafiter sabadellenc Werens



Des d’avui, les persones que passin per davant de Cafès Pont (al carrer Sant Antoni), s’enduran una sorpresa, perquè ha aparegut un nou mural de Tintin a la façana del carrer de Jesús d’aquest comerç associat a Sabadell Comerç Centre.


El mural és un encàrrec que Cafès Pont i alguns membres de l’Associació Tintinaire de Sabadell van fer al grafiter sabadellenc Werens, i mostra dos grups de personatges de l’historietista belga Hergé.


El primer grup el formen els agents de la policia secreta Hernández i Fernández (originalment Dupond i Dupont). Un dels dos s’ha estavellat contra el terra i l’altre s’ha quedat garratibat.


Una mica més a l’esquerra, encara a la façana del carrer de Jesús, el grafiti continua amb l’altre grup de personatges. Es tracta de Tintin, Milú i el seu amic Tchang Tchong-Jen, que riuen de la trompada mentre gaudeixen plegats d’una tassa de cafè, presumiblement de Cafès Pont.


Aquest no és el primer mural de l’univers de Tintin que la col·laboració de l’Associació Tintinaire de Sabadell i Werens han regalat a Sabadell. Des de mitjan 2022, ja n’hi ha un on apareixen Tintín, Milú i el capità Haddock. Està ubicat a l’alçada de la parròquia de la Puríssima, concretament a la cantonada d’un bloc de pisos que hi ha entre la via Massagué i Raval de Dins. Qui hi passi per davant podrà comprovar que Tintin i Haddock semblen eternament condemnats a xocar l’un contra l’altre!

bottom of page