top of page

Les treballadores de les botigues associades aprenen defensa personal

Actualizado: hace 4 días

Una vintena de dones assisteixen a un taller gratuït per a associades de la mà del nostre soci Mugendo



A Sabadell Comerç Centre no només organitzem campanyes i sortejos adreçats als clients dels nostres establiments associats, sinó que també fem activitats exclusives per als nostres socis. L’última ha estat un taller de defensa personal gratuït on es podien apuntar totes les treballadores dels comerços associats a Sabadell Comerç Centre.


El taller va tenir lloc divendres 15 de març, i el vam organitzar amb motiu del 8 de març, Dia de la Dona. Va anar a càrrec de l’escola d’arts marcials Mugendo Sabadell i hi van assistir una vintena de treballadores d’edats compreses entre els 15 i els 55 anys.



De la mà del Luen, responsable del centre de Mugendo del carrer Jovellanos de Sabadell, vam aprendre tota mena de tècniques fàcils i útils, des d’agafar confiança per impedir que envaeixin el nostre espai personal, fins a fer cops de peu o moviments de canell per desempallegar-nos d’algú que ens agafés el braç i no volgués deixar-nos anar.



Moltes gràcies a totes les treballadores de les botigues associades que hi van assistir: Tintoreria Màgic Sec, Joieria Grau Luxor, Multiópticas Porta, Malapell, Forn Centenari, Casa Bella, Colonial, Estanc Aragay i La Llar del Llibre.


L’activitat va anar tan bé que ja hem quedat per fer la segona part, on segur que aprendrem tant com a la primera.

bottom of page