top of page

Arriben els esperats calendaris de fotos antigues

Actualizado: 6 feb

A la 28a edició, el tema és la música i s’ha arribat a la fotografia número 276Els nostres calendaris de fotografies antigues són tota una tradició. Els vam començar a editar l’any 1996 i des d’aleshores no hem fallat mai: en publiquem sis cada mes de desembre, amb un tema nou cada any. En aquesta nova edició, la número 28, el tema és la música i els números dels calendaris van del 271 al 276.


Es tracta de calendaris de butxaca amb una vista de tots els mesos de l’any al revers, i una fotografia antiga de Sabadell a l’anvers. No estan a la venda. S’han de demanar als comerços associats de Sabadell Comerç Centre, on us els obsequiaran si hi feu cap compra.


Com cada any, desvetllarem les fotografies mica en mica i una per una als nostres comptes d’Instagram i de Facebook. Però, de moment, ja podem avançar que la primera imatge correspon al número 271. Hi apareix L’Orfeó de Sabadell cantant a la plaça Sant Roc, davant de l’edifici de l’Ajuntament. Es va prendre durant la dècada de 1910 i no se’n coneix l’autor.


Els calendaris s’imprimeixen gràcies al finançament de CaixaBank i Banc Sabadell. Alguns dels temes d’anys anteriors han estat “Sabadell nevat” (1997), “Sabadell i el tèxtil” (2000 i 2001), “La riuada del 1962” (2013) o “La sanitat a Sabadell” (2020).Commentaires


bottom of page