top of page

Una estona de connexió amb Silenci Espai Salut

Una vintena de socis i sòcies van gaudir d’un taller exclusiu i gratuït de mindfulnessTreballar a un comerç pot suposar moltes situacions d’estrès. Per això des de Sabadell Comerç Centre hem organitzat un taller de mindfulness gratuït dirigit exclusivament als nostres socis i sòcies, amb l’objectiu que aprenguessin a gestionar els problemes del dia a dia.


La impulsora del taller i encarregada d’impartir-lo ha estat Gina Parera, que regenta Silenci Espai Salut i és membre de la Junta de Sabadell Comerç Centre.


El taller va tenir lloc dijous 16 de maig al migdia i hi van assistir divuit persones. Van aprendre trucs per regular la respiració, i també quina és la importància de la intel·ligència emocional i de viure en el present, entre moltes altres coses. A més, van gaudir d’una meditació guiada de deu minuts.


 

Enfrontar-se a l'estrès és una realitat quotidiana a nivell laboral i personal en tots els àmbits i especialment en el món del comerç. Sovint es tradueix en un mar de demandes i pressions que condicionen l'estat personal a nivell de salut física i/o emocional.
Gina Parera, Silenci Espai Salut

  

Aquesta és una de les activitats gratuïtes i exclusives per als socis i sòcies de Sabadell Comerç Centre. Dues de les últimes activitats d’aquest tipus han sigut el taller de defensa personal per a dones i la sessió informativa sobre la factura electrònica. Si el teu comerç no està associat i en vols saber més, pregunta’ns-ho a través d'aquest formulari.


Comments


bottom of page